Foto-album MOC's:

Hier een opsomming met kleine afbeeldingen van de MOC's voor zover deze gefotografeerd zijn. Door op de foto te klikken krijg je een uitgebreider foto-overzicht  per MOC, de fotos zijn dan uiteraard ook groter.

De Kophalsromp boerderij. Dit is de eerste MOC waarvan in ieder geval een reeks foto's is gemaakt. maar het bouwwerk zelf heeft het einde nooit gezien.


 

 

 

 

 

 


Het restaurant van Tom, gebouwd op 10 jarige leeftijd. We hebben hiervan meer Foto's allemaal door Tom zelf gemaakt. een compilatiefoto is opgestuurd naar het Lego-magazine. (nov-2010)  Helaas heeft deze het Magazine niet gehaald.

 

 

 


 

 


Dit is de start van ons dorp(je) Dit is allemaal gebouwd op een 48 x 48 nops plaat. het maaiveld is 2 blokken hoog, zodat er ook met verdieping gewerkt kan worden. De eerste plaat is inmiddels helemaal af, en er is een begin gemaakt met het leggen van de basis voor de 2e plaat. De platen worden aan elkaar geklikt door technisch lego pinnen. Hoeveel platen er nog volgen? Ideeën zijn er genoeg.


 

 Zoals je ziet nog niet zo heel veel. Hiernaast nog een foto gemaakt tijdens LEGOWORLD 2010, hierachter staan nog een paar bouwwerken die de kinderen daar hebben gemaakt. 

 

 

 

 

 

 

 

LEGO® is een handelsmerk van de bedrijven van de LEGO®-Groep. Deze website wordt niet door de LEGO®-Groep gesteund, geautoriseerd of goedgekeurd.
Leest  u ook eens de
fairplay pagina op de officiële legowebsite


 ©2014 copyright, webdesign en invulling; René Schulte